EIGHT CUBIC RESIDENCE

Formular obţinere ofertă detaliată

Suntem încântaţi de interesul manifestat pentru proiectul nostru. Eight Properties vă propune un proiect rezidențial premium.

Eight Cubic Residence este situat la 15 minute de nordul capitalei, într-o zonă verde, armonioasă, departe de stres și de poluare, dar aproape de București.

Completează formularul pentru a obţine imediat oferta de preţ împreună cu toate detaliile care te interesează

Dacă doreşti, bifează că poţi fi contactat şi telefonic iar noi te vom suna pentru a discuta despre viitoarea ta locuinţă

Pentru cumpărătorul nostru

Complexul este dezvoltat în două faze, prima etapă cuprinde 10 duplexuri, 20 de locuințe cu regim de înălțime P+1E, fiecare locuință cu o suprafață de 150 mp, 120 mp suprafață utilă, terenul aferent cu o suprafață de 260mp, grădina în suprafață de 150mp și două locuri de parcare. A doua etapă cuprinde 16 duplexuri, astfel un total de 52 locuințe.

De ce noi?

Instalații si finisaje premium

Casele noastre au suprafețe generoase și sunt compartimentate inteligent cu spații eficiente și pline de personalitate. Finisajele folosite aparțin categoriei premium.

Excelent raport calitate-preț

Oferim case cu o foarte bună execuție, la prețuri corecte si echilibrate. Prețul este de 990€ +TVA /mp. În acest preț, sunt incluse și două locuri de parcare pentru fiecare casă.

Aproape de oraș

Suntem poziționați la 15 km distanța de București, cu acces facil din 3 căi: 15-20 minute pe Autostrada A3; șoseaua Pipera-Tunari care se afla în imediata vecinătate a caselor noastre și DN1.

O grijă în minus: Intermediem gratuit finanţarea

FINISAJE

Finisajele interioare pentru pardoseli sunt realizate cu plăci ceramice pentru bucătărie și pentru baie. Pentru dormitoare și zonele de zi am optat pentru parchetul laminat, în baza un buget alocat de dezvoltator la alegerea cumpărătorului. Pereții și tavanele vor fi finisate cu vopsea lavabilă albă.

ÎNCĂLZIRE

Sistemul de încălzire în pardoseală al caselor este asigurat de o centrală pe gaz. Ferestrele mari,  Salamander, oferă locuinței tale lumină și o vedere panoramică asupra curții tale. În funcție de solicitările cumpărătorilor, anumite finisaje se pot optimiza în funcție de buget sau preferințe.

STRUCTURA

Structura de rezistență este alcatuită din beton armat, stâlpi, grinzi, planșee, placă peste parter, iar acoperișul cu structură din lemn termoizolat și tablă Lindab. Pereții sunt construiți folosind cărămidă Porotherm de 25 și 11.5.

PLANURI CASE

ENERGIE ALTERNATIVĂ

Energia solară crește valoarea imobilului, casa ta acoperindu-și singură costurile. Noile locuințe au integrate de către noi partea de instalație necesară panourilor fotovoltaice.

Actual Ministerul Mediului derulează un Program privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică alternativa.

Mai multe detalii AICI

Galerie

Idei amenajare interioară

CONTACT

Eight Residence

Balotești

📞 +4 0722 681 655

✉️ office@eight-properties.ro
✉️ nadia.deluca@eight-properties.ro